top of page

Grillogården 

En kulinarisk oas där passion och professionalism vävs samman till en smakrik symfoni. Varje hamburgare som lämnar vårt kök är inte bara en måltid utan en manifestation av vår djupa hängivenhet till äkta matkärlek.

Grillogården - hk's classic

Välkommen till Grillogården, en plats där varje smak är en berättelse och varje tugga är en resa genom Hammarkullens själ. Här möts gastronomi och gemenskap i en förtrollande dans av smaker som väcker känslor och skapar minnen.
 

I hjärtat av Hammarkullen har Grillogården inte bara blivit en destination för matälskare utan en pulserande knutpunkt där kultur och smak förenas. Varje hamburgare är en hyllning till områdets mångfald och rika historia, en smakresa som tar dig genom gatornas livliga energi och skapar en gastronomisk odyssé.
 

Här på Grillogården är matlagning inte bara konst utan en kärleksfull handling. Varje ingrediens är handplockad för att föra fram det bästa av Hammarkullens kulinariska arv. Vi strävar inte bara efter att mätta dina smaklökar utan att få ditt hjärta att bulta lite snabbare för varje tugga.
 

Vårt engagemang sträcker sig bortom det kulinariska. Grillogården är en plats där människor samlas för att skapa gemenskap och dela i glädjen av en enastående matupplevelse. Det är vår passion och vår stolthet att vara en del av Hammarkullen, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår värld av smak, känslor och äkta matkärlek. Varje besök är inte bara en måltid; det är en upptäcktsresa genom Hammarkullens hjärta på Grillogården.

Smakäventyr i Hammarkullens Kärna

chef serdar  - Grillogården - meny

Chef Serdar

Vår passionerade ledare är inte bara en mästerkock utan även en genuin smakäventyrare från Hammarkullen. Genom noggrann kurering av varje smak och doft har vår chef skapat en kulinarisk resa som tar dig med på en unik smakupplevelse.
 

Från barndomens smakminnen till att omdefiniera matkulturen i Hammarkullen har vår chef skapat Grillogården som en exklusiv destination där varje hamburgare är ett konstverk. Varje besök blir en inbjudan till en värld av överraskningar och gastronomiska höjdpunkter.
 

Upptäck Grillogårdens gastronomiska magi och låt vår chefs passion för mat föra dig på en smakfull resa genom Hammarkullen. Vår kulinariska banbrytare väntar på att dela hans passion med dig!

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga.

BURGARE, PASSION, HAMMARKULLEN

bottom of page