top of page

OM OSS

Grillogården är en familjeägd restaurang, grundad av Serdar Keskin, som brinner för att skapa en unik matupplevelse i Göteborg. Inspirerad av barndomsminnen och en mångkulturell smakresa, erbjuder vi ett brett utbud av hamburgare som tilltalar alla smaklökar. Våra hamburgare är halal-certifierade, vilket garanterar högsta kvalitet och smak.

Sedan starten har Grillogården snabbt vuxit och öppnat en ny restaurang i Sävedalen. Vår framgång bygger på vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Som familj strävar vi ständigt efter att inspirera och expandera med fler restauranger.

Besök oss för att uppleva det som anses vara det bästa hamburgarna i Göteborg.
Vi ser fram emot att välkomna dig och dela vår passion för fantastisk mat.

"Varje framgångsrik resa börjar med ett modigt steg framåt."

Serdar Keskin

Grillogården - sävedalen - smash burgare

Grillogårdens Start

Grillogården startades av Serdar Keskin med en passion för att skapa en unik matupplevelse i Göteborg. Med influenser från olika kulturer och barndomsminnen, har vi på kort tid blivit en favoritdestination för hamburgare i Göteborg.

Grillogården - sävedalen - smash burgare

Vår Vision

Vår vision på Grillogården är att erbjuda förstklassiga hamburgare med högkvalitativa ingredienser i en inbjudande atmosfär. Vi strävar efter att bli den mest uppskattade platsen för hamburgare i Göteborg, där våra burgare anses vara de bästa i stan. 

Våra Burgare

Våra saftiga smashburgare är tillagade med noggrant utvalda, färska ingredienser. Varje tugga tar dig tillbaka till barndomens smaker, med fokus på enkelhet och kvalitet. Kom och njut av våra läckra hamburgare och upplev nostalgisk glädje hos oss!

OM OSS

Grillogården är en familjeägd restaurang, grundad av Serdar Keskin, som brinner för att skapa en unik matupplevelse i Göteborg. Inspirerad av barndomsminnen och en mångkulturell smakresa, erbjuder vi ett brett utbud av hamburgare som tilltalar alla smaklökar. Våra Smashburgare är halal-certifierade, vilket garanterar högsta kvalitet och smak.

Sedan starten har Grillogården snabbt vuxit och öppnat en ny restaurang i Sävedalen. Vår framgång bygger på vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Som familj strävar vi ständigt efter att inspirera och expandera med fler restauranger. Besök oss och upptäck varför vi anses vara bäst i branschen idag. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela vår passion för våra Smashburgare.

Grillogården - Grundare serdar keskin
bottom of page